THEATER


IN BED IS HET FIJN TOEVEN

'In Bed Is Het Fijn Toeven' is het succesvolle toneelstuk van Paul Haenen. "Intiemer kan toneel haast niet zijn: twee mannen die voornamelijk in en rond een tweepersoonsbed verslag doen van zomaar een dag uit hun relatie", schreef Hein Janssen in de Volkskrant. Deze voorstelling ging op 24 oktober 2009 in première en trok vijf seizoenen lang volle zalen in Nederland en België.

In Bed Is Het Fijn Toeven' is een voorstelling over twee jeugdige mannen die vol overgave en met passie het bed delen. Er wordt gepraat over liefde, jaloezie en hoop. Maar ook over ongelukkige slagersvrouwen en verdronken poesjes. Een humoristische en relativerende voorstelling over twee gewone mannen die worstelen met alledaagse muizenissen. En het loopt nog goed af ook! “Prettig ontregelend” (De Volkskrant ***).

De Engelse versie van 'In Bed Is Het Fijn Toeven', het succesvolle toneelstuk van Paul Haenen, is vertaald door Marjolijn de Jager en kreeg de titel 'Dwelling In Bed Ain't Bad'. De voorstelling was te zien in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam en stond van 10 t/m 15 mei 2011 in de Riverside Studios in Londen.

Tekst en regie: Paul Haenen
Spel: Mike Starink en Jeroen Bos

De voorstelling is op 8 mei 2010 opgenomen in de Zwarte Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen.


WAT EEN HEERLIJK HETE DAG

Na het grote succes van 'In Bed Is Het Fijn Toeven' is er nu een nieuwe productie van hetzelfde team:

'Wat een heerlijk hete dag' een toneelstuk van Paul Haenen met Mike Starink en Jeroen Bos.

Wat een heerlijk hete dag gaat over liefde, grenzen in de liefde, zoektocht naar waarheid en bewust leven.

‘Een genot om Mike en Jeroen zo naturel te zien spelen'. 'Je wordt meegesleept in deze aangrijpende en zeer humoristische toneel.

Deze voorstelling ging op 3 juni 2011 in première in het Betty Asfalt Complex.