PRESENTATOR


1992

Disney Club / NCRV / Presentator

Kinderprogramma afgewisseld met tekenfilms van Disney met Jochem van Gelder en Willy Nap

1995-1996

Call TV 'The Lounge' / VERONICA / Presentator

Laat in de nacht is Mike Starink er dagelijks met The Lounge, een ongewoon magazine. The Lounge wordt uitgezonden als onderdeel van Call TV, waarin interactiviteit met de kijker centraal staat. Door te bellen naar de studio kunnen kijkers oproepen plaatsen, gesprekjes voeren en participeren in interviews.

1996

Liefde op het Eerste Gezicht / VERONICA / Presentator

Datingprogramma waarin zes deelnemers, drie mannen en drie vrouwen, zich in zes vragen van hun beste kant laten zien. Nadat alle vragen zijn gesteld kiezen de kandidaten hun gewenste partner. Als er een match is tussen twee kandidaten gaan de grote rode lippen aan hun desk (de love-connector) branden en mogen ze samen uit eten. Na een week komen ze terug in de uitzending om te vertellen of het echt klikt tussen hen.

1997

Erolife / VERONICA / Presentator

Programma waarin de vele invalshoeken van lifestyle en erotiek op spannende en stijlvolle wijze worden behandeld. De presentatie is in handen van Barbara van Breukering en Mike Starink. In tegenstelling tot andere erotische magazines als Pin-up club proberen Mike en Barbara met dit programma op een meer journalistieke manier antwoord te geven op de vraag: "wat is erotiek"? Er is niet zozeer aandacht voor de erotische acts die in soortgelijke programma centraal staan, maar juist voor de personen achter de acts.

2000

FOX Forum / FOX8 / Presentator

Een vrolijk actualiteitenprogramma waarin een pannel 'de afgelopen week' bespreekt.

2000

Factor 4 / RTL4 / Presentator

Een dagelijkse live programma met grappige bloopers die allemaal te maken hebben met zomer en/of vakantie. De beelden zijn zowel bloopers uit binnen- en buitenland als extreme en excentrieke zomerse gebeurtenissen vanuit alle mogelijke vakantielanden. Daarnaast kunnen de kijkers geldprijzen winnen door vragen te beantwoorden over de getoonde fragmenten.

2002 - 2004

DierEnzo / RTL4 / Presentator

Een vrolijke dieren/lifestyle programma dat de kijker informeert over kleine en grote dieren en allerlei zaken die met dieren te maken hebben.

2002 - 2005

Lijn 4 / RTL4 / Presentator

Een gevarieerd ochtendmagazine met gasten uit de media, spetterende optredens, informatieve onderwerpen, de actualiteit, lifestyle en showbizz.

2011 - 2014

Margreet Dolman begrijpt 't / OUTTV / Reportages

Een gevarieerd programma met kunst, humor, informatie, reportages, satire en tips op het gebied van theater, restaurants, boeken, films en steden. Mike maakte voor dit programma meer dan tachtig reportages.